Lediga tjänster på Hill+Knowlton Strategies
Låt oss skapa något tillsammans.

Att arbeta på H+K är att vara en del av en global familj av tänkare, görare och matchvändare. Det handlar om mer än att bara skapa kvalitetsresultat för några av världens främsta varumärken och företag (även om det är precis det vi gör en stor del av tiden), det handlar om att bygga ett ovärderligt nätverk och att göra skillnad. Det handlar om att arbeta hårt och samtidigt leva livet till fullo.

Varje dag kommer vårt folk redo att sätta igång, och vi vill gärna tro att det beror på mer än bara trevliga kollegor och ljusa lokaler. Det finns ingen typisk dag – vårt team gör allt från innehållsstrategi till krishantering. Vi strävar efter att erbjuda fördelar och flexibilitet för att driva branschen framåt i termer av de anställdas välbefinnande.

Att arbeta på H+K är en möjlighet att arbeta med några av de smartaste, mest kreativa människorna i branschen. Oavsett om du pratar med en kollega i Singapore över Skype, eller samarbetar med kollegor från hela världen för att genomföra en produktlansering eller vill vinna den där interna tävlingen om bästa namnförslag på nya konferensrummet sp finns det gott om bra kollegor och spännande möjligheter.

Kommunikation har inga gränser, så varför måste vi ha det? Alla våra medarbetare är välkomna, och uppmanas, att besöka andra H+K-kontor, och om du är intresserad har vi ett program för att matcha intresserad personal med behoven i vårt globala nätverk.

På H+K kommer du hjälpa till att bygga team som arbetar tillsammans över geografiska gränser, för att tänja på gränserna för vad  pr, marknadsföring och kommunikation kan göra och åstadkomma.

Aktuella lediga jobb

spinning loading animation

No jobs match the specified filters.


Page 1 /

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy