Om oss
Hill+Knowlton Strategies (H+K) är ett globalt företag för PR och integrerad kommunikation.
Om Hill+Knowlton Strategies

Vi hjälper varumärken och organisationer att kommunicera.

Kommunikationslandskapet har förändrats. Det är förändringar som skapar nya utmaningar och möjligheter. Även vår byrå har förändrats och vi kommer ständigt att utvecklas i framtiden.

Vi har byggt vår organisation kring tre tjänster: rådgivning, kreativitet, och anslutande. Våra egenutvecklade spjutspetsprodukter göra att vi ständigt känner av opinioner, lokalt och runt om i världen.

Vi vet att alla är uppkopplade, och hur.

Vi förstår hur publiken tänker och interagerar med omvärlden, och inser att det det handlar om integrerad kommunikation i dagens ständigt uppkopplade värld. Det kan inte längre bara handla om business-to-business eller business-to-consumer. Vi bygger hela ekosystem med mänsklig erfarenhet i fokus – integrerad kommunikation business-to-human. Och inte bara det, vi vet att smarta varumärken bryr sig om att göra en skillnad i världen och att deras budskap bidrar till ett bredare syfte.

Vårt team.

Vi sätter ihop de bästa teamen, oavsett var medarbetarna befinner sig geografiskt. Vi arbetar med en gemensam strategi och tar hjälp av avancerad teknik för att åstadkomma fantastiska resultat. I vårt företag hittar du en bredd av specialistkompetens. Bland våra anställda finns före detta journalister, prisvinnande manusförfattare, experter på samhällsrelationer, beteendevetare och forskare inom big data. Vi växer ständigt med nya experter och anstränger oss att tänka annorlunda när vi anställer.

En global aktör.

Med fler än 85 kontor i över 45 länder samarbetar våra team tvärs över tidszoner, språk och kulturer för att hjälpa kunder att fatta väl underbyggda beslut och skapa övertygande kampanjer i en värld där resultat alltid kan mätas.

Vår expertis.

I vårt företag hittar du en bredd av specialistkompetens. Bland våra anställda finns före detta journalister, prisvinnande manusförfattare, experter på samhällsrelationer, beteendevetare och forskare inom big data

Om Magnify: Vår innehållssida

MAGNIFY – med fokus på vad människor talar om.

Världen förändras, och den förändras snabbt. Det gäller också opinioner, trender och vad som engagerar människor just nu, oavsett om det är i konferensrummet eller vid kaffemaskinen. Vår insikt och expertis publicerar ligger till grund för de berättelser vi publicerar på Magnify. Berättelser som väver samman insikter om olika branscher och konsumentbeteenden. Magnify är en kanal till allmänheten, baserad på våra observationer från hela världen. Den ger insikt i vad allmänheten tänker, gör, tittar på, äter, delar, tror, äger, protesterar mot, stödjer, köper och kör.