Aleksander Holand Nordahl

Spesialrådgiver

(1981)
Aleksander er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon og jobber med et bredt antall kunder. Spesialiseringen ligger innen krise- og medietrening, samt innen IR og finans.
Han kom til Gambit fra forsikringsselskapet Vardia Insurance Group ASA, hvor han satt i konsernledelsen som kommunikasjonsdirektør. Her ledet han prosjektet med å børsnotere selskapet på Oslo Børs, og var selskapets IR-kontakt.
Før dette var Aleksander i Gambit i 3,5 år, hvor han jobbet innen ulike fagfelt som Investor Relations, medie- og krisekommunikasjon og synlighetsløp. I denne perioden ble han også tildelt to Gullkornpriser for synlighetsarbeid med kunden Technip.
Aleksander har også jobbet som finansjournalist i E24, hvor han hadde fokus på hva som skjedde i aksjemarkedet. Før han ble journalist jobbet han som finansrådgiver i meglerhuset Glitnir Securities (nå Platou Markets) og i 7-Fjell Kapital i Bergen.
Han har sin utdanning fra siviløkonomstudiet på Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 91 33 81 86
E-post: Aleksander.Nordahl@hkstrategies.com

André R. Kolve

Seniorrådgiver

(1978) André er tilknyttet avdelingen for selskaps- og samfunnskommunikasjon og jobber blant annet med myndighetskontakt, strategisk rådgiving, analyse og medietrening.

André kom til Gambit H+K etter å ha vært statssekretær for statsråd Siv Jensen i Finansdepartementet. Der hadde han blant annet hovedansvaret for alt presse- og kommunikasjonsarbeid, samt strategi og analyse. André har også flere års erfaring som politisk rådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet, hvor han tiltrådte etter tre år som kommunikasjonsrådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe. Her var André blant annet kommunikasjonsrådgiver for de to senere statsrådene Per Sandberg og Anders Anundsen, i henholdsvis Justiskomiteen og Kontroll- og konstitusjonskomiteen.

André har også bred erfaring fra media med over 12 års fartstid som journalist, vaktsjef og avdelingsleder i blant annet Porsgrunns Dagblad og Telemarksavisa. Som journalist jobbet han spesielt med saker innenfor politikk, næringsliv og justissektoren.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 97 72 05 35
E-post: Andre.Kolve@hkstrategies.com

 

Anne-Kathrine Nygård Bergh

Prosjektleder

(1989) Anne-Kathrine er tilknyttet avdelingen for selskaps- og samfunnskommunikasjon, og sitter til daglig på Gambit H+Ks Stavangerkontor. Hun har lang erfaring fra politikken, og har vært folkevalgt i Stavanger siden 2007. Hun har også vært sentralstyremeldem i Europeisk Ungdom. Anne-Kathrine har tidligere jobbet som politisk rådgiver for Stavanger Høyres bystyregruppe, hvor hun blant annet også hadde rollen som valgkampleder i 2015 og 2017. Anne-Kathrine har bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen og Univeritetet i Stavanger.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 916 46 089
E-post: Anne-Kathrine.Bergh@hkstrategies.com

Anne Therese Gullberg

Seniorrådgiver

(1974) Anne Therese er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon, med fokus på industri-, finans-, energi- og miljøpolitikk. Hun jobber blant annet med myndighetskontakt, strategisk rådgiving og analyse og er leder for selskapets faggruppe på bærekraft.

Anne Therese kommer fra jobben som finanspolitisk rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, og har tidligere vært energi- og miljøpolitisk rådgiver i stortingsgruppen. Hun har vært folkevalgt og har hatt en rekke verv i AUF og Arbeiderpartiet helt tilbake til 1993.

Anne Therese har doktorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo (2009) og 12 års erfaring som forsker ved CICERO Senter for klimaforskning hvor hun forsket miljø-, klima- og energipolitikk i Norge og i EU. Hun har også erfaring fra media.

Tlf: +47  480 72 050
E-post: AnneTherese.Gullberg@hkstrategies.com

 

Bitte Kvadsheim

Executive Assistant, Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)

(1966) Bitte jobber som Executive Assistant for Lars Erik Grønntun.
Hun kommer fra tilsvarende stilling hos Norwegian Microfinance Initiative. Bitte jobbet i mange år innen administrasjon hos Carnegie AS.  Hun er utdannet innen administrasjon ved Otto Treiders Handelsskole og ved medielinjen på Follo Folkehøyskole. Bitte har i tillegg bred erfaring fra ulike styreverv i frivillige organisasjoner.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 48 02 88 33
E-post: bitte.kvadsheim@hkstrategies.com

 

Borghild Eldøen

Seniorrådgiver

Borghild er tilknyttet Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Hun har de siste 14 årene arbeidet med å utvikle og implementere overordnede kommunikasjonsstrategier for sine kunder, både private og offentlige. Hun driver løpende kommunikasjonsrådgiving og kursing, blant annet medietrening. Borghild har bakgrunn fra politikk, journalistikk, reiseliv, markedsføring og informasjon. Hun har blant annet jobbet som politiske sekretær i Høyre, journalist, informasjonssjef i bankvesenet, direktør for informasjon og samfunnskontakt i oljeselskapet Amoco og reiselivsdirektør i Stavanger. Hun var også leder for TV-aksjonen i 1993. Borghild er fast medlem av pressestaben ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge. Borghild har meget god lokalkunnskap og har jobbet for flere offentlige aktører i Rogaland.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 12 44 44
E-post: Borghild@eldoen.com

 

Cathrine Torgersen

Spesialrådgiver

(1984) Cathrine er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på finansiell kommunikasjon og energibransjen. Hun har tidligere jobbet som obligasjonsmegler for Pareto Securities Inc i New York og RS Platou Markets. Cathrine har en Bachelor i Business Administration fra Universitá Bocconi i Milano.

Tlf: +47 22 04 81 73 / +47 91 52 85 01
E-post: cathrine.torgersen@hkstrategies.com

 

Charlotte Gundhus

Spesialrådgiver

(1987) Charlotte er teamleder i avdelingen for markedskommunikasjon med fokus på markeds-PR og sitter i selskapets ledergruppe. Charlotte jobber primært med strategisk kommunikasjon, medierelasjoner og issues management/krisehåndtering. I løpet av hennes tid i Gambit har hun vært sentral når hennes kunder har opplevd kriser som krever omfattende mediehåndtering, samt håndtering av viktige interessenter. Hun har meget gode relasjoner i media, og kan vise til solide resultater fra proaktiv mediehåndtering. Charlotte har jobbet i Gambit siden 2012 og er utdannet innen PR- og kommunikasjonsledelse på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har tidligere jobbet som rekrutteringsrådgiver og kommunikasjonskoordinator i Hammer & Hanborg, der hun holdt en rekke foredrag om rekruttering, employer branding, sosiale medier og digital kommunikasjon. Ved siden av studiene arbeidet hun med PR og events i Brystkreftforeningen og for HTC. Hun har også erfaring som prosjektleder i Schjærven Reklamebyrå.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 25 09 44
E-post: charlotte.gundhus@hkstrategies.com

 

Christoffer Gundersen

Assisterende rådgiver

(1990) Christoffer er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon og har prosjektlederansvar for Washingtonseminaret. Han har tidligere arbeidserfaring fra Norges ambassade i Washington, studentavisa Universitas og den amerikanske tenketanken Hudson Institute. Christoffer har en mastergrad i internasjonale relasjoner fra London School of Economics and Political Science og en bachelorgrad i internasjonale studier fra Universitetet i Oslo.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 08 22 28
E-post: christoffer.gundersen@hkstrategies.com

 

Erlend Drevdal Hausken

Spesialrådgiver

Erlend er tilknyttet Markedsavdelingen i Gambit. Erlend jobber på både operativt og strategisk nivå, og har bred konseptuell og kreativ erfaring. Han har jobbet mye med prosessledelse og utvikling av merkevarer og visjoner både i Gambit H+K og sammen med lektor på Markedshøyskolen og kommunikasjonsekspert Kjell Terje Ringdal som selvstendig næringsdrivende. Erlend kommer fra stillingen som Director of Marketing Communications i Opera Software ASA, og var også selskapets global head of branding. Erlend har sin styrke innen merkevare- og identitetsbygging, prosessledelse, konsumentmarkedsføring og digital markedsføring og kommunikasjon.
Erlend er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 95 27 58 81
E-post: erlend.hausken@hkstrategies.com

 

 

Gunn Markseth

Finance Manager

(1971) Gunn er Finance Manager i Gambit med ansvar for økonomi og stabsfunksjonen. Hun har bred erfaring innen økonomiområdet, og har tidligere jobbet flere år i PwC, Braathens og Avishuset Dagbladet/Berner Gruppen. Gunn er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med spesialisering i økonomistyring og finans.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 45 99 68
E-post: gunn.markseth@hkstrategies.com

 

Hanne Grobstok

Senior Prosjektleder

Hanne er tilknyttet Markedsavdelingen. Hun har tidligere jobbet i flere reklamebyråer som både konsulent og prosjektleder med kjente merkevarer. Sist kommer hun fra SMFB Reklamebyrå hvor hun var prosjektleder for IKEA.  Hanne har også jobbet på kundesiden som markedssjef for Bjørneparken i Flå som er en del av Olav Thon Gruppen og som markedsansvarlig for Utleiemegleren.Parallelt med fast jobb har Hanne jobbet som coach og kursholder for ungdom innen bevissthetsarbeid. Hanne er utdannet bedriftsøkonom fra BI, diplomert markedsøkonom fra Markedshøyskolen og diplomert coach og samtaleterapeut innen psykoterapi  fra Huma Nova.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 08 18 85
E-post: Hanne.Grobstok@hkstrategies.com

Heidi Stubbs Holdal

Prosjektkoordinator

(1992) Heidi er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K fullførte hun sin mastergrad i corporate communication ved IE Business School i Madrid. Her spesialiserte hun seg i eksterne relasjoner, reputational- og crisis management, internal communication og change management.

Tidligere arbeidserfaring inkluderer feltarbeid ved FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) i Ecuador, hvor Heidi bistod ved planlegging, gjennomføring og evaluering av livelihoodsstrategien. Heidi har også arbeidet ved den norske FN-delegasjonen i New York hvor hennes ansvarsområde var internasjonal utvikling. Heidi har en bachelorgrad i internasjonale studier fra Queensland Universitet i Brisbane, med hovedfag i internasjonale relasjoner og spansk. Som student har Heidi engasjert seg i mye frivillig arbeid og har hatt flere verv i studentorganisasjoner. I tillegg til norsk og engelsk behersker hun spansk flytende.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 91 78 03 35
E-post: heidistubbs.holdal@hkstrategies.com

 

Henrik Halvorsen

CEO Gambit H+K, Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA, Seniorrådgiver

(1970) Henrik er administrerende direktør i Gambit H+K, seniorrådgiver og Vice President for Operations i EMEA. Som rådgiver jobber han særlig med strategi, merkevare og omdømme. Henrik jobber også med krisekommunikasjon, finansiell kommunikasjon, issue-håndtering og endringskommunikasjon på tvers av de største sektorene i Norge. Henrik har jobbet i kommunikasjonsbransjen siden 1996 og var tidligere eier i Gambit H+K. Han er utdannet siviløkonom fra Wirtschaftsuniversität Wien og Handelshøyskolen BI/Sandvika.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com

 

Henrik Mühlbradt

Rådgiver

Henrik er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon der han blant annet har sin styrke innen digital kommunikasjon og leads-generering. Henrik er utdannet inn PR og informasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Etter studiene startet han PR-byrået Colt kommunikasjon. Senere gikk veien videre til telecom-bransjen der han blant annet var sentral i mobiloperatøren Hello sin nysatsing på privatmarkedet. Som salgssjef i Hello sørget han for at selskapet ble en seriøs utfordrer i mobilbransjen ved å skaffe selskapet titusenvis av nye kunder – primært gjennom digitale kampanjer.

Før Henrik kom til Gambit jobbet han med inbound marketing hos Inbound Group. Her jobbet han strategisk og operativt med å hjelpe kunder å øke antall leads og salg ved hjelp av inbound-metodikken.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 41 29 93
E-post: Henrik.Muhlbradt@hkstrategies.com

 

Henrik Arnestad Salthe

Spesialrådgiver

(1984) Henrik er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen, og leder Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Han har tidligere jobbet som nettredaktør i PetroMedia og Edda Media, og som journalist for blant annet Vårt Land, Ukeavisen Ledelse og Oil Information. Henrik er utdannet journalist fra Mediehøgskolen Gimlekollen, og har også en grad i kinesisk språk og kultur ved Universitetet i Oslo og Peking University.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 45 09 56
E-post: henrik.salthe@hkstrategies.com

 

Inger Johanne Stenberg

Rådgiver

(1984) Inger Johanne er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på olje- og energibransjen. Hun sitter til daglig på Gambit H+Ks Stavanger-kontor. Tidligere jobbet hun som programleder og olje- og næringslivsjournalist i NRK Rogaland. Hun har og erfaring som journalist i fagmediet Petromedia, og videojournalist VGTV/VG Nett.

Inger Johanne er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen, og har studert russisk språk og politikk ved Universitetet i Oslo, og ved det norske universitetssenteret i St. Petersburg, Russland. Mens hun studerte russisk var hun praktikant ved den norske ambassaden i Riga, Latvia.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 59 58 29
E-post: IngerJohanne.Stenberg@hkstrategies.com

 

Ingrid Høstbjør

Rådgiver

(1987) Ingrid er tilknyttet Markedsavdelingen med fokus på PR, digital kommunikasjon og innholdsproduksjon. Hun har tidligere jobbet som rådgiver i Släger Kommunikasjon med ansvarsområder innen sosiale medier, tekst, mediekontakt og prosjektledelse. Ingrid har en mastergrad i Medievitenskap fra Universitetet i Oslo med fokus på strategisk kommunikasjon og sosiale medier, og har ved siden av studiene jobbet som konsulent på sosiale medier for rekrutteringskampanjen Bli kjent med UiO.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 918 12 431
E-post: Ingrid.Hostbjor@hkstrategies.com

Ingvild Gulbrandsen-Dahl

Business controller

(1964) Ingvild er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi. Hun har tidligere jobbet hos Scaneco Young & Rubicam AS, Regnskap-Lønn AS og sist som business controller i reklamebyrået Ogilvy & Mather AS. Ingvild er utdannet bedriftsøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 81 79 / +47 92 89 95 30
E-post: ingvild.gulbrandsen-dahl@hkstrategies.com

 

Jan Ottesen

Seniorrådgiver / Leder team Samfunn og Myndighet

(1973) Jan kom til Gambit H+K i 1995 og er i dag leder for avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han har bakgrunn som informasjonssjef i Vin- og brennevinleverandørenes forening, sentralstyre-medlem i Fremskrittspartiets Ungdom, nestleder i bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere og i Norges Konservative Studentforbund, samt flere styreverv ved Universitetet i Bergen. Jan har en Cand. Mag. ved UiB med fagene administrasjons- og organisasjonsvitenskap, historie, sosialøkonomi og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 09 10 37
E-post: jan.ottesen@hkstrategies.com

 

Johan Wilskow

Seniorrådgiver / faggruppeleder krisekommunikasjon

(1976) Johan Wilskow er knyttet til avdelingen for selskapskommunikasjon i Gambit. Han kommer fra stillingen som programleder for debattprogrammet Sytten tretti på radiokanalen P4.
Johan leder faggruppen for medietrening. Han jobber også mye med praktisk mediehåndtering og krisekommunikasjon, og har hovedansvaret for medie- og interessentspillet i kriseøvelsene som Gambit arrangerer.

Johan har jobbet som nyhetsjournalist i til sammen 11 år. Lengst erfaring har han fra NRK der han jobbet med TV- nyheter i seks år. Fra samme sted har han også flere års erfaring som vaktsjef. I tillegg har Johan jobbet med nyheter i P4, blant annet som program- og debattleder i aktualitetsprogrammet 1730 i fire år. Han har i tillegg frilanset i TVSør ved siden av studiene.Som journalist dekket Johan de største sakene både utenriks og innenriks. Han har jobbet mest med politikk og krim. I tillegg har han i en årrekke intervjuet og ledet debatter med toppolitikere, organisasjonsledere, ledende fagpersoner og samfunnsdebattanter.

Johan er utdannet TV- journalist fra Mediehøgskolen, Gimlekollen i Kristiansand. I tillegg har han høyere studier i engelsk fra Universitetet på Agder.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 97 46 06
E-post: johan.wilskow@hkstrategies.com

 

Karen Brynildsen

Prosjektleder

(1989) Karen er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Hun har tidligere jobbet som journalist, og har i løpet av årene rukket å være både nettredaktør på flere sportsarrangementer, utgavesjef for magasin og SoMe-ansvarlig for flere medier. De siste årene var hun utgavesjef i ungdomspublikasjonen TOPP, som har gitt henne unik kompetanse på den yngre generasjonen. Karen er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo og Akershus, med fordypning i TV-journalistikk og reiseskriving fra Curtin University i Perth, Australia. Hun har jobbet som journalist i utlandet ved flere anledninger, blant annet i Israel, Namibia og Indonesia.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 924 04 269

E-post: karen.brynildsen@hkstrategies.com

 

Karen Romer

Seniorrådgiver/ Leder team Virksomhet og Finans

+47 22 04 82 00 / +47 95 07 49 50
E-post: karen.romer@hkstrategies.com

 

Knut Bjørgen

Seniorrådgiver / Leder team Merkevare og Markedskommunikasjon

Bjørgen er knyttet til avdelingen for markedskommunikasjon.  Han har bred erfaring med ledelse, økonomi og markedskommunikasjon både fra kunde og byråsiden. På kundeside har han jobbet som Head of Promotion i TVNorge, administrerende direktør i Kino1 Gruppen og digital forretningsutvikler i Norges Automobilforbund.  Bjørgen har jobbet med små og store merkevarer som rådgiver i b.la. Red Gruppen, APT/TRY og ScreenPlay/Virtual Garden. Han jobber spesielt med merkevarebygging og kommunikasjonsstrategier. Bjørgen er utdannet ved NTNU med fagene statsvitenskap, medievitenskap og filmproduksjon.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 930 07 600
E-post: knut.bjorgen@hkstrategies.com

 

Knut Egil G. Sæther

Seniorrådgiver

(1972) Knut Egil er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon. Han har omfattende erfaring innen strategisk kommunikasjon og kriseledelse, herunder krisekommunikasjon, kommunikasjonsstrategier, stakeholder management, mediehåndtering og strategisk beredskapsledelse. Knut Egil har siden 2009 jobbet for konsulentselskapene Acona og ResQ med kommunikasjon og kriseledelse for en rekke norske og internasjonale selskaper innen energisektoren. Han har tidligere blant annet jobbet som journalist i Finansavisen og med kommunikasjon og markedsføring i IBM. Han har også mange års erfaring med arbeid innen PR og kommunikasjon for Gambit H+K. Knut Egil har utdannelse fra Forsvaret, Politiet og Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 48 44 48
E-post: knut.egil.saether@resq.no

 

Laura Pedrali

Rådgiver

(1982) Laura er italiensk og har studert Intrepreting and Communication ved IULM Libera Università di Lingue i Milano. Etter studiene startet hun i et italiensk kommunikasjonsbyrå hvor hun ble I 13 år. I denne perioden har hun spesialisert seg på internasjonale kommunikasjonsprosjekter og har fått muligheten til å forholde seg til medier over hele verden takket være de mang språkene hun behersker. Laura har lang erfaring med kommunikasjon fra landbruks-, bygg-, arkitektur- og interiørbransjen. Takket være en stor reiselyst har hun vært frilansjournalist for Corriere della Sera, Italias største daglige nyhetsavis, under reisestoff. Her skrev hun for det meste om Skandinavia og Japan. Hun har i tillegg en egen reiseblogg og studerer japansk.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 476 86 733
E-post: laura.pedrali@hkstrategies.com

Lars Erik Grønntun

Chairman & CEO H+K Strategies EMEA, gründer og arbeidende styreleder Gambit H+K

(1970) Lars Erik leder Hill+Knowlton Strategies i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Lars Erik grunnla Gambit H+K i 1995 og ledet selskapet frem til 2011. I 2009 ble han utnevnt til strategidirektør for Hill+Knowltons EMEA-divisjon, og i 2011 tok han over ansvaret som sjef for selskapets operasjoner i BENELUX, Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Russland og SUS. Han sitter i Hill+Knowltons globale ledergruppe og i selskapets globale etikk-komité. Lars Erik har tidligere ledet bransjeforeningen Norske Informasjonsrådgivere (NIR) og vært styremedlem i International Communications Consultancy Organisation (ICCO). Før han grunnla Gambit H+K var han blant annet leder av Fremskrittspartiets Ungdom, medlem av FrPs sentralstyre og arbeidsutvalg, FpUs representant i FrPs stortingsgruppe og bystyremedlem Oslo Kommune. Lars Erik har tidligere vært programleder for et aktualitetsmagasin på TVNorge. Han er utdannet innen sosialøkonomi og statsvitenskap ved Universitetet i Oslo og har deltatt i WPPs topplederprogram, Maestro.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: larserik.gronntun@hkstrategies.com

 

Leif Gunnar Laache

Økonomi- og administrasjonssjef

(1968) Leif Gunnar er tilknyttet administrasjonen, med arbeidsoppgaver innen økonomi og IT. Han er tidligere controller i Stiftelsen Norsk Rikstoto og økonomikonsulent hos Stians Sport AS. Leif Gunnar er utdannet diplomøkonom ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 66 88 13
E-post: leifgunnar.laache@hkstrategies.com

 

Lene Mykjåland (permisjon)

Prosjektkoordinator

Lene er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon hvor hun primært arbeider med PR- og mediearbeid, medierelasjoner, innholdsproduksjon, spons og event. Nåværende kunder består av LG Electronics, Nokian Tyres, Samlerhuset, Specsavers og Statoil.

Lene kommer til Gambit etter en lang toppidrettskarriere hvor hun har deltatt i både fotball-VM, fotball-EM og OL. Ved siden av heltidsjobb som profesjonell fotballspiller har hun tatt en bachelorgrad i Kultur og Kommunikasjon fra UiO, et tverrfaglig studie bestående av medievitenskap, sosiologi, psykologi og sosialantropologi, samt studier innen moter og styling.PR og markedsføring har alltid vært en interesse for Lene.

Ved siden av hennes fotballkarriere har hun derfor involvert seg i merkevarebygging og markedsføring av fotballjentene, både sammen med hennes respektive klubber og fotballforbundet. Videre har hun førstehåndserfaring hva gjelder sponsorarbeid og medierelasjoner, samt foredragsvirksomhet. TV-skjermen er hun også blitt godt kjent med, og hun ble headhuntet til jobben som en del av TV2 sitt ekspertteam under fotball-EM i Nederland sommeren 2017

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 41 95 53
E-post: Lene.Mykjaland@hkstrategies.com

 

Mads Dokka Blybakken

Assisterende rådgiver

Mads er tilknyttet vår avdeling for samfunns- og selskapskommunikasjon. Han jobber primært med myndighetskontakt, kommunikasjonsstrategier, -planer og -kampanjer, PR- og mediearbeid. Han er i sitt ess når han får jobbe med kommunikasjon i omfattende prosesser med mange brikker, armer og ben å holde kontroll på.

Mads er en del av våre faggrupper for henholdsvis forsvarssektoren og samferdsel. Her bistår han norske og internasjonale selskaper med å forstå, og gjøre seg gjeldende, i politiske prosesser og det norske mediebildet.

I 2015, mens han fremdeles var student, begynte Mads i Gambit H+K etter først å ha vært tilknyttet PR-byrået Ordkraft. Han er utdannet MSc. i samfunnskommunikasjon fra Universitet i Agder, med spesialisering innen strategisk kommunikasjon. I tillegg har han en bachelorgrad i administrasjon og organisasjonsvitenskap fra Universitet i Bergen. Ved siden av studiene har Mads jobbet med studentpolitikk på flere nivåer, bygget opp gründerforeningen Start UiB og bistått selskaper som Statoil og Posten Norge med employer branding og events.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 980 84 652
E-post: Mads.Blybakken@hkstrategies.com

 

Marius Myhrvold

Spesialrådgiver / Leder team Kreativitet og Kampanje

Marius er tilknyttet avdeling for markedskommunikasjon leder teamet for integrert kommunikasjon. Han har bred erfaring innen strategisk kommunikasjon, integrerte markedskampanjer med innholdsproduksjon på tvers av plattformer, PR/pressearbeid og digital markedsføring. Han er tidligere byråleder og partner i Colt Kommunikasjon og har bred erfaring med internasjonale allianser, blant annet som ansvarlig rådgiver i Norge for den globale alliansen Public Relations Network. Marius er utdannet innen PR og kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 08 22 65
E-post: marius.myhrvold@hkstrategies.com

 

Marte Vilming

Assisterende rådgiver

(1990) Marte er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K jobbet hun med unge kunder-segmentet i Nordea, hvor hun hadde ansvar for sponsoravtaler, sosiale medier og kundekontakt. Ved siden av studiene på handelshøyskolen BI var Marte engasjert i ulike foreninger, og satt blant annet som daglig leder for studentavisen INSIDE 24. Her hadde hun ansvar for den administrative driften av studentavisen som også er et AS.

Marte har i tillegg vært med på å oppstarten av organisasjonen A21 i Norge, hvor hun også var kommunikasjonsansvarlig. I tillegg har hun jobbet for Strømmestiftelsen i Uganda og sittet som kommunikasjonsansvarlig for verdens største arkitektkonkurranse for studenter, 120 HOURS.

Marte er utdannet markedskommunikatør fra Handelshøyskolen BI.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 98 65 22 91
E-post: Marte.Vilming@hkstrategies.com

 

Martin Hoff Pedersen

Assisterende rådgiver

(1991) Martin er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Før han kom til Gambit H+K jobbet han i kommunikasjonsavdelingen til Siemens hvor han var ansvarlig for internkommunikasjon i Norge, i tillegg til å jobbe med internasjonale prosjekter og content marketing. I løpet av studiene var Martin aktiv med flere verv og satt blant annet  i ledelsen for studentforeningen ved BI (SBIO) hvor han håndterte ulike kommunikasjonsdisipliner. Han har også vært tilknyttet styret for Norges største studentavis, Universitas.

Martin er utdannet markedskommunikatør fra Handelshøyskolen BI.

Linkedin

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 97 76 99 76
E-post: martin.pedersen@hkstrategies.com

 

Morten Lervaag Jacobsen

Spesialrådgiver

(1985) Morten er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon og jobber med kreativ konsept- og kampanjeutvikling. Han har bakgrunn som kreatør og tekstforfatter i reklamebyrået Bajasen, og har jobbet med alt fra rådgivning og idé til ferdig produksjon. Morten har hatt kundeansvar for flere internasjonale merkevarer og ledet nordiske kommunikasjonskampanjer fra innsalg til levering, samt bidratt som rådgiver og innholdsutvikler i sosiale medier.

Morten har en First Class Honours-bachelorgrad i reklame ved Southampton Solent University, tittelen Merkekommunikatør fra Norges Kreative Fagskole og eksamen i sosiale medier fra BI. Han har også vunnet to priser i Gullkalven, Norges største studentkonkurranse innenfor kreativ kommunikasjon.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 28 70 98
E-post: Morten.Jacobsen@hkstrategies.com

 

Nils Broström

Spesialrådgiver

(1977) Nils er tilknyttet avdelingen for selskapskommunikasjon, med fokus på IT og selskapsprofilering. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Opera Software ASA. Før det var han i Gambit H+K i fire år på avdelingen for markedskommunikasjon. Nils har utdanning fra Norges Idrettshøyskole og Göteborgs Universitet samt mastergradsstudier i medievitenskap ved Universitetet i Oslo.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: Nils.Brostrom@hkstrategies.com

 

Nora Callander

Prosjektleder

(1992) Nora er tilknyttet avdelingen for samfunn- og selskapskommunikasjon. Før hun kom til Gambit skrev hun masteroppgave ved Norsk utenrikspolitisk institutt (NUPI) og arbeidet deltid som forskningsassistent. Masteroppgaven belyser medias rolle i den politiske legitimeringsprosessen av norsk militært engasjement. Høsten 2015 hadde Nora det politiske ansvarsområdet som studentpraktikant ved den norske ambassaden i Seoul. Utover dette har Nora vært redaksjonsmedarbeider i Gyldendal Norsk Forlag gjennom studietiden.

Nora har en mastergrad i politisk kommunikasjon og ledelse fra Copenhagen Business School og en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen. Under bachelorgraden var hun utvekslingsstudent ved American University i Washington D.C og ved Roskilde Universitet i Danmark. I løpet av studietiden har Nora hatt flere verv og engasjert seg i frivillig arbeid.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / + 47 98 65 66 39
E-post: nora.callander@hkstrategies.com

 

Paal Espen Hambre

Seniorrådgiver og faggruppeleder

(1976) Paal er tilknyttet avdeling for selskapskommunikasjon i Gambit H+K Strategies, og bistår virksomheter i offentlig og privat sektor, eksempelvis innen helse, IT/teknologi, bank/finans og olje/energi. Hans spesialistområder er strategi, krisekommunikasjon og medierelasjoner. Han har 20 års erfaring fra norsk og internasjonal PR-bransje, først som rådgiver og leder for konsernkommunikasjon i Porter Novelli, deretter som byråleder for Arctic PR.

Paal er utdannet innen mediekunnskap fra Høgskulen i Volda og PR- og kommunikasjonsledelse samt bedriftsøkonomi fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har han flere års erfaring som journalist, programleder og redaktør i radio og avis.

Han har gjennom en rekke år også vært ekspertkommentator i Norges største næringslivsavis på nett, E24.no, og skriver jevnlig om medier, kommunikasjon, politikk og næringsliv.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 41 40 14 14
E-post: PaalEspen.Hambre@hkstrategies.com

 

Per Olav Myhre

Assisterende Rådgiver

(1990) Per Olav er tilknyttet avdelingen for selskaps- og samfunnskommunikasjon i Gambit H+K. Han kom til selskapet fra kommunikasjonsbyrået Zynk Communication and Leadership, hvor han jobbet som rådgiver innenfor selskapskommunikasjon fra februar 2015 til juli 2017.

I studietiden hadde Myhre flere lederverv på nasjonalt og regionalt nivå, blant annet som leder for BI Studentsamfunn Sentralledelsen, leder for BI Studentsamfunn Trondheim og leder for Næringslivsdagene 2015 ved BI Oslo. Per Olav har også blant annet sittet som styremedlem i BI Stiftelsens styre, vært medlem av valgkomitéen ved Handelshøyskolen BI og var medlem av nominasjonskomiteen som nominerte ny rektor for stiftelsen i 2014. Han har også vært tilknyttet Handelshøyskolen BI sin avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Myhre har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI Trondheim, hvor han spesialiserte seg i bedriftsutvikling. Myhre har i tillegg en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi fra BI Oslo, hvor han i sin masteroppgave undersøkte hvordan individuelle forskjeller i kognitiv stil påvirker arbeidsgrupper.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 98 44 63 18
E-post: perolav.myhre@hkstrategies.com

 

Ragnvald Nærø

Seniorrådgiver

(1954) Ragnvald Nærø har lang erfaring fra ledende posisjoner i næringslivet. I fem år var han direktør for energi og utvikling i Statkraft, og i perioden fra 2001 til 2010 konserndirektør i samme selskap med ansvar for kommunikasjon, samfunnsansvar, HR og IKT. Hans spisskompetanse er særlig på fagfeltene kommunikasjon, myndighetskontakt, profilering, strategi, forretningsutvikling, ledelse og omstilling. Fra 1981 til 1994 arbeidet Nærø i Aftenposten som journalist, leder av politiske avdeling, redaksjonssjef og utviklingsdirektør. Han har vært partner i Geelmuyden.Kiese og kommunikasjonsdirektør i Luftfartsverket, Widerøe og ECO-Energi. Nærø har flere styreverv, bl.a. i Olympic Ship, Runde Miljøsenter og Hareide Design. Nærø har embetseksamen i historie og en Executive MBA fra IMD i Sveits.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 08 03 03
E-post: ragnvald.naero@hkstrategies.com

 

 

Randi Urke

Designer

(1990) Randi er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Her jobber hun med design til tradisjonelle og digitale flater. Hun har tidligere jobbet med blant annet profilering og design av markedsmateriell. Randi har studert grafisk design ved Norges Kreative fagskole og har en bachelorgrad i grafisk design fra Southampton Solent University. Hun er også utdannet illustratør fra Norges Kreative Fagskole.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 95 85 08 50
Epost: randi.urke@hkstrategies.com

 

Roland Berg Lie

Seniorrådgiver / faggruppeleder teknologi

(1974) Roland leder avdelingen for markedskommunikasjon, i tillegg til faglig ansvar for teknologi og IT. Han har 12 års erfaring som journalist og redaksjonssjef IT i Finansavisen. Han har tidligere vært journalist i Demokraten og Forsvarets overkommando. Roland har også fartstid fra Unge Venstre og Venstre både med politiske verv og som ansatt.
Han har i fire år vært jurymedlem i tildelingen av Dataforeningens BI-pris. Roland har en Cand. Mag. fra Universitetet i Oslo basert på studier innen jus, statsvitenskap og Journalistutdanningen i Oslo.

LinkedIn

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 415 08 757
E-post: roland.berg.lie@hkstrategies.com

 

Rune Wilhelmsen

CFO Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA)

(1973) Rune er Chief Financial Officer (CFO) i Hill+Knowlton Strategies EMEA med ansvar for mer enn 40 ulike operasjoner. Han ledet Gambit H+Ks administrasjon og var ansvarlig for stabsfunksjonene, økonomi og finans til 2011 da han tok over ansvaret som CFO for Hill+Knowltons operasjoner i BENELUX, Norden, Sentral- og Øst-Europa, samt Russland og SUS. Han har bakgrunn fra ledende stillinger innen økonomi og administrasjon i organisasjoner som Norges Skiforbund, Voice Norge AS og Itera ASA. Han var også tidligere revisormedarbeider i KPMG. Rune er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen regnskap, skatt og økonomistyring.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 57 70 45
E-post: rune.wilhelmsen@hkstrategies.com

 

Scott Olav Allan

Spesialrådgiver

(1987) Scott er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon, med fokus på PR, kampanjeutvikling og digital kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som freelance prosjektutvikler innen film, web og print og som gallerist hos Artwork AS. Scott har en MA. i Journalistikk ved Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo. Han har også en Bachelor i Film og Fjernsynsvitenskap fra Høyskolen i Lillehammer og Goldsmiths University of London. I sin Masteroppgave skrev Scott om omdømmet og oppfattelsen av Norge og nordmenn i utenlandske aviser, i kjølevannet av 22.juli-hendelsene.

Tlf: +47 22 04 82 05 / +47 92 01 39 72
E-post: scott.allan@hkstrategies.com

 

 

Simen A. Johannessen

Seniorrådgiver /faggruppeleder Reiseliv

Simen er teamleder i avdelingen for selskapskommunikasjon og jobber bredt med strategiske og operative kommunikasjonsutfordringer. Han sitter i selskapets ledergruppe. Han har et særlig blikk for sterke historier og gode vinklinger med betydelig innsikt i de ulike medieflatene og hvordan de arbeider. Han jobber med kunder innenfor energi, detaljhandel, teknologi og reiseliv.

Simen har erfaring fra flere lederverv, og kom senest fra stillingen som nordisk markeds- og kommunikasjonsdirektør i HRG Nordic.

Simen har en Master of Science i internasjonal hotelledelse fra Cornell University, NY, USA og har deltatt i WPPs topplederprogram «Maestro». Han er styremedlem i bransjeforeningen KOMM og blogger fast på Nettavisen om politikk og kommunikasjon.

LinkedIn

Tlf: +47 22 04 82 00 / +4790 02 69 90
E-post: simen.johannessen@hkstrategies.com

Stein Kåre Kristiansen

Seniorrådgiver

I over 40 år har Stein Kåre Kristiansen fulgt norsk og internasjonal politikk som journalist og kommentator.  Han startet karrieren som politisk reporter i Vårt Land i 1973,  før han gikk over til VG,  der han gjennom 20 år jobbet som politisk journalist, leder av politisk avdeling, utenriksreporter og korrespondent i blant annet Midt-Østen, USA og Sovjet Unionen/Russland. Stein Kåre Kristiansen meldte overgang til TV2 i 1996. Der jobbet han i 18 år som både journalist, redaktør og politisk kommentator. De siste årene har han også hatt sitt eget politiske samtaleprogram, «Kristiansen og Strand», sammen med redaktør Arne Strand i Dagsavisen. Nå er Kristiansen klar for å dele sine erfaringer og sin kunnskap om politikk og media med både offentlige og private virksomheter over hele landet.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 55 77 17
E-post: SteinKare.Kristiansen@hkstrategies.com

Stian Lothe

Prosjektleder

(1993) Stian er tilknyttet avdelingen for mardedskommunikasjon og har erfaring med merkevarebygging, strategisk rådgivning, sosiale medier og budskapsutvikling.

Han har tidligere arbeidserfaring som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Apeland. Stian har en fireårig bachelorgrad i statsvitenskap og russisk språk fra Middlebury College med utveksling til Russland ved Yaroslavl State University og til England ved Universitetet i Oxford. Under oppholdet på Oxford startet Stian en egen studentavis som han var redaktør for. I dag er han skribent i VG hvor han skriver om politkk, media og samfunnsaktuelle tema.

Tlf: +47 489 94 042
E-post: stian.lothe@hkstrategies.com

 

Susanne Lavoll

Rådgiver

Susanne er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon, med fokus på helse og teknologi. Hun kom til Gambit fra Oslo Cancer Cluster (OCC) der hun har bistått organisasjonen med kommunikasjon og myndighetskontakt. Susanne har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver for Geelmuyden.Kiese innen samfunnskommunikasjon, samfunnsanalyse og myndighetskontakt- og strategi. Hun har erfaring som samfunnspolitisk rådgiver i fagforeningen NITO, der hun jobbet med innovasjon og IKT-politikk. Hun har også analytisk erfaring fra sin tidligere stilling hos Copenhagen Economics, der hun arbeidet på flere store prosjekter innen samfunnsøkonomisk analyse. Susanne utdannet innen samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo og Universitetet i København.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 46 20 42
E-post: Susanne.Lavoll@hkstrategies.com

 

Svein Sundsbø

Seniorrådgiver

Svein Sundsbø har omfattende erfaring fra norsk nærings- og samfunnsliv. Han har bakgrunn fra industripolitisk avdeling i Norsk Industri i 4 år. Han begynte der etter 11 år som konserndirektør i Elkem ASA hvor han bl.a. hadde ansvar for energidivisjonen og konsernets samfunnskontakt. Svein Sundsbø har tidligere vært administrerende direktør i Norges Forskningsråd
Sundsbø har politisk erfaring bl.a. som generalsekretær i Senterpartiet i 8 år, kommunepolitiker og varaordfører i Frogn, politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet og landbruksminister i 1985-86. Fra 2013 til 2014  var Sundsbø politisk rådgiver for Ola Borten Moe i Olje-og Energidepartementet. Sundsbø er utdannet som cand.agric. ved Norges Landbrukshøgskole på Ås, hvor han også arbeidet i 4 år som stipendiat og forsker.

Tlf: +47 22 04 82 00
E-post: svein.sundsbo@hkstrategies.com

 

Thea Rustad Dyvesether

Prosjektleder

(1992) Thea er tilknyttet avdelingen for markedskommunikasjon. Før hun kom til Gambit H+K tok hun en bachelorgrad i PR og markedskommunikasjon på Handelshøyskolen BI.

Thea har i tillegg til studiene vært intern i markedsavdelingen til Norges Håndballforbund hvor hun primært jobbet med content marketing og sosiale medier, etter praksisperioden fortsatte hun i forbundet som frilansskribent. I tiden som student var hun også aktiv KommCase-styret.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 476 78 292
E-post: thea.rustad@hkstrategies.com

 

Tor Arne Olsen

Seniorrådgiver

Tor Arne Olsen startet i Gambit H+K Strategies i 2017, og er blant annet ansvarlig for fagområdet finansiell kommunikasjon i Gambit H+K. Olsen har mer enn 20 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen, herunder alle sider ved finans- og kapitalmarkedet, og har håndtert flere krevende og kriselignende sitasjoner knyttet til selskapers omdømme og operasjonelle virksomhet.

Tor Arne bistår selskaper og ledere innen alle aspekter av kommunikasjonsfaget og innen finansiell kommunikasjon, krisekommunikasjon, børsnoteringsprosesser og andre typer finansielle transaksjoner. Olsen bidrar også med utvikling og implementering av kommunikasjonsstrategier, IR-arbeid, mediehåndtering, endringsledelse og med omdømme- og posisjoneringsarbeid.

Før han startet i Gambit H+K har Tor Arne blant annet vært kommunikasjonsdirektør og medlem av konsernledelsen i børsnoterte Agasti Holding ASA og Obligo Investment Management. Han har også vært kommunikasjonssjef i First Securities og i Swedbank Norge, og var pressetalsmann og informasjonsdirektør for Oslo Børs i mer enn 10 år.

Tor Arne Olsen har en bachelor i informasjons- og samfunnskontakt ved Norges Markedshøyskole/BI.

Med ansvar for kommunikasjonen under flere omstillingsprosesser og situasjoner med betydelig operasjonall risiko, har Tor Arne Olsen betydelig erfaring i krisehåndtering og endringskommunikasjon fra flere av sine tidligere stillinger.

Tlf: +47 22 04 82 00 /+47 900 90 470
E-post: Tor.Arne.Olsen@hkstrategies.com

 

 

Tor-Martin Torbergsen

Prosjektleder

(1992) Tor-Martin er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon. Han er utdannet Fiskerikandidat fra Norges Fiskerihøgskole, og har spesialisering i ressursforvaltning.
Tor-Martin har i tillegg til studiene vært politisk aktiv, og har jobbet som valgkampsekretær for Troms Arbeiderparti. Han har vært folkevalgt og medlem av formannskapet i Skånland kommune i perioden 2011-2015. I tillegg har Tor-Martin vært medlem av fylkestinget i Troms, og har en periode som sentralstyremedlem i AUF

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 45 46 98 06
E-post: Tor-Martin.Torbergsen@hkstrategies.com

 

Tord Bergesen

Spesialrådgiver

Tord er tilknyttet avdelingen for samfunnskommunikasjon og jobber med myndighetskontakt, strategisk rådgivning og analyse. Tord kom til Gambit H+K etter fem år som politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe. Der hadde han særskilt ansvar for forsvars- og sikkerhetspolitikk, samt utviklings- og europapolitikk. Han har et bredt nettverk over hele verden etter å ha vært internasjonal sekretær i Høyre i samme periode.

Tord har tidligere erfaring som politisk analytiker ved den amerikanske ambassaden i Oslo og fra asylavdelingen i Utlendingsdirektoratet (UDI). Tord har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, med utveksling til American University i Washington, D.C., og har bl.a. hatt internship ved tenketanken Center for Strategic and International Studies (CSIS). Ved siden av jobb har Tord engasjert seg som mentor i programmet Young Ambassadors og medlem i redaksjonsrådet til tidsskriftet Minerva. Tord dekker blant annet områdene forsvar, samfunnssikkerhet og beredskap, næring, samferdsel, energi, samt offentlig forvaltning.

Tlf: Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 91 81 21 88
E-post: Tord.Bergesen@hkstrategies.com

 

Vegard Bjørtuft

Seniorrådgiver / faggruppeleder Sports Marketing & Sponsorship (SMS)

Vegard er seniorrådgiver og leder for sponsorkommunikasjon i Gambit H+K. Han bistår kunder med utvikling og oppdatering av sponsorstrategier, strategisk rådgivning og aktivering av sponsorater. Vegard har også lang erfaring fra kulturspons og er rådgiver for Astrup Fearnley Museet.

I tillegg har Vegard lang erfaring fra ulike ledende stillinger og styreverv, og har således bred erfaring innen ledelse, økonomi, markedskommunikasjon og event-markedsføring.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 93 03 16 00
E-post: Vegard.Bjortuft@hkstrategies.co

 

Ylva Vethe

Tekstforfatter

(1987) Ylva er tilknyttet det kreative teamet i avdelingen for markedskommunikasjon der hun hovedsakelig jobber med innholdsproduksjon og ide- og konseptutvikling. Hun har tidligere arbeidet som tekstforfatter, rådgiver og prosjektleder i byrået Fete typer, og med sosiale medier, blogging og pressemeldinger i kommunikasjonsavdelingen hos Greenpeace.

Med en bachelorgrad i feature-journalistikk er Ylva en iderik tekstforfatter, med et fargerikt språk og god evne til å formidle historier. Hun skriver både på norsk og engelsk og evner å tenke på tvers av flater, fra trykk og web til video og sosiale medier. Hun er også utdannet retail designer fra Westerdals School of Communication.

Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 92 89 35 67
E-post: Ylva.Vethe@hkstrategies.com

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy