Hill+Knowlton Strategies -verkkosivuston tietosuojakäytäntö

Toukokuu 2018

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Hill+Knowlton Strategies (”Hill+Knowlton Strategies” tai ”me”).

Kunnioitamme verkkosivujemme käyttäjien tietosuojaa ja tiedämme, että kun päätät luovuttaa meille tietoja itsestäsi, luotat meidän käsittelevän tietojasi vastuullisesti. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tärkeää tietoa siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi. Lue alta lisää, miten käytämme evästeitä.

Mitä tietoja keräämme?

Saatamme ajoittain pyytää sinua luovuttamaan meille henkilötietojasi vapaaehtoisesti. Yleensä näitä tietoja pyydetään, kun kysyt meiltä tietoa Hill+Knowlton Strategiesista.

Kun käytät verkkosivustoamme, saatamme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

  • Sähköpostiosoite (vapaaehtoinen)
  • IP-osoite (tietokoneesi tai muun laitteesi yksilöllinen tunniste)
  • Tietoja, joita annat työhakemuksen jättämisen yhteydessä, missä tapauksessa suosittelemme, että tutustut rekrytoinnin tietosuojakäytäntöömme, jonka löydät urasivultamme.

Miten käytämme tietoja?

Käytämme henkilötietojasi seuraavin tavoin. Laki velvoittaa meitä antamaan oikeusperusteet tietojen käsittelylle (eli kertomaan sinulle, mihin perustuen meillä on lupa käyttää tietojasi), mikä on esitettynä alla:

Miten käytämme henkilötietojasi Käsittelyn oikeusperusteet:
Tarjotaksemme sinulle tietoja, joita olet pyytänyt (esim. uutiskirjeet, tiedotteet) Suostumus – käytämme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen vain, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.
Vastataksemme mahdollisiin tiedusteluihisi Hill+Knowlton Strategiesiin tai sen alaisiin yhtiöihin liittyen

 

Suostumus – käytämme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen vain, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa.
Tarjotaksemme sinulle parempia tapoja saada tietoa tältä verkkosivulta

 

Oikeutettu etu – käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle ja muille sivumme käyttäjille parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.
Käsitelläksemme ja arvioidaksemme työhakemuksesi Oikeutettu etu – käytämme henkilötietojasi arvioidessamme työhakemustasi ja pitääksemme sinut ajan tasalla hakuprosessin ajan. Tutustu Hill+Knowlton Strategiesin rekrytoinnin tietosuojakäytäntöön.

 

Keräämme tietoa myös käyttämällä evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Lisätietoja näiden tietojen käytöstä saat alta evästeet-kohdasta.

Luovutammeko tietojasi kolmansille osapuolille?

Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

Käytämmekö tietojasi markkinointiin?

Tarjoamme sinulle vain tietoja, joita olet pyytänyt sitä verkkosivujemme kautta.

Minne lähetämme tietosi?

Olemme globaali yhtiö ja saatamme täten siirtää tietojasi maihin eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat ja muut Euroopan ulkopuoliset maat. Saatamme tarvittaessa siirtää tietoja Euroopan talousalueella sijaitsevasta toimistostamme Yhdysvalloissa sijaitsevaan toimistoomme Euroopan unionin mallisopimuslausekkeita noudattaen. Jos tietosuojan taso maassa, johon tietojasi siirretään, ei ole riittävä, otamme käyttöön asianmukaiset suojatoimenpiteet.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi viiden vuoden ajan.

Evästeet

Mitä ovat evästeet?

Saatamme käyttää tietoja, joita on saatu evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa, jonka lataamme tietokoneellesi tai muulle laitteellesi, kun käyt verkkosivuillamme. Kun siis tässä osiossa viittaamme alla ”sinuun”, tarkoitamme sinun tietokonettasi. Tunnistamme nämä evästeet seuraavilla käynneilläsi ja voimme näin muistaa sinut.

Evästeitä on monenlaisia. Kuvaamme alla käytettyjen evästeiden päätyypit ja -luokat. Tämä osio kattaa kaikentyyppiset ja -luokkaiset evästeet – ei pelkästään niitä, joita käytämme sivuillamme.

Ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeet – evästeet luokitellaan ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeiksi sen perusteella, mistä verkkotunnuksesta ne ovat peräisin. Ensimmäisen osapuolen evästeet ovat peräisin sivulta, jolla käyttäjä vierailee ja jonka osoite näkyy selaimen osoiterivillä (esim. www.hkstrategies.com). Kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin muulta verkkosivulta kuin siltä, jolla käyttäjä vierailee. Jos käyttäjä käy verkkosivulla ja toinen organisaatio asettaa evästeen sivun kautta, tämä eväste on kolmannen osapuolen eväste.

Pysyvät evästeet – nämä evästeet pysyvät käyttäjän laitteella evästeessä määritetyn ajan. Ne aktivoituvat aina, kun käyttäjä käy evästeen luoneella verkkosivulla.

Istuntokohtaiset evästeet – näiden evästeiden avulla verkkosivujen ylläpitäjät voivat seurata, mitä käyttäjä tekee selainistunnon aikana. Selainistunto alkaa, kun käyttäjä avaa selainikkunan, ja päättyy, kun käyttäjä sulkee selainikkunan. Istuntokohtaiset evästeet ovat tilapäisiä. Kun suljet selaimen, kaikki istuntokohtaiset evästeet poistetaan.

Mihin käytämme evästeitä?

Evästeet kuuluvat yhteen tai useampaan alla listattuun luokkaan. Tämä verkkosivu käyttää evästeitä, jotka kuuluvat kaikkiin luokkiin. Saatamme käyttää myös tietoja kohdistusevästeistä, joita kolmannet osapuolet ovat asettaneet tietokoneellesi, kun olet käynyt muilla verkkosivuilla.

  1. Välttämättömät evästeet – nämä evästeet mahdollistavat palvelut, joita olet pyytänyt.

Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voit vierailla verkkosivuston eri osissa ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten sivuston suojattuja osia. Ilman näitä evästeitä kaikkia pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota.

  1. Suorituskykyevästeet – nämä evästeet keräävät tietoa sivuilta, joilla olet käynyt.

Nämä evästeet keräävät tietoa siitä, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi millä sivuilla käyttäjä käy useimmin ja saako hän sivuilta virheilmoituksia. Nämä evästeet eivät kerää tietoa, josta voi tunnistaa vierailijan. Kaikki tiedot, jotka evästeet keräävät, ovat yhdistettyjä ja näin ollen anonyymejä. Tietoja käytetään ainoastaan verkkosivujen toiminnan parantamiseen.

  1. Toiminnallisuusevästeet – nämä evästeet muistavat tekemäsi valinnat käyttökokemuksesi parantamiseksi.

Näiden evästeiden avulla verkkosivusto voi muistaa tekemäsi valinnat ja tarjota parannettuja, yksilöllisempiä ominaisuuksia. Evästeitä voidaan käyttää myös pyytämiesi palveluiden tarjoamiseen, kuten videon katsomiseen tai blogitekstin kommentointiin. Näiden evästeiden keräämä tieto voi olla anonymisoitua eivätkä ne pysty seuraamaan selaustoimintaasi muilla verkkosivuilla.

  1. Kohdistus- tai mainosevästeet – nämä evästeet keräävät tietoa selaustavoistasi, jotta mainokset olisivat juuri sinulle kiinnostavia ja sopisivat sinun tarpeisiisi.

Näitä evästeitä käytetään sinulle kohdistettujen mainonnan sopivuuden ja kiinnostavuuden parantamiseen. Niitä käytetään myös rajoittamaan tietyn mainoksen näyttökertoja ja auttamaan mainoskampanjan tehokkuuden mittaamisessa. Evästeitä asettavat yleensä mainosverkostot verkkosivuston ylläpitäjän luvalla. Evästeet muistavat, että olet käynyt verkkosivulla, ja jakavat tiedon toisten toimijoiden, kuten mainostajien kanssa. Usein kohdistus- tai mainosevästeet on kytketty toisen organisaation tarjoamiin toimintoihin sivulla.

Jos haluat poistaa evästeitä tietokoneeltasi tai laitteeltasi, katso tiedostonhallintaohjelmasi ohjeista, missä sijaitsee kansio tai hakemisto, johon evästeet tallentuvat. Jos haluat estää evästeiden tallentamisen laitteellesi jatkossa, tarkista ohjeet käyttämäsi selaimen Help- tai Ohje-valikosta. Lisätietoa evästeistä löydät osoitteesta www.allaboutcookies.org. Jos poistat evästeemme tai estät niiden asentumisen tulevaisuudessa, et välttämättä pääse käyttämään verkkosivujemme kaikkia alueita tai ominaisuuksia.

Kolmansien osapuolten verkkosivut

Sivuillamme saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, joita emme hallinnoi tai tue. Nämä sivustot voivat käyttää evästeitä ja kerätä henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, emmekä vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustoista.

Miten suojaamme tietojasi?

Varmistamme asianmukaisin toimenpitein, että meille luovuttamasi henkilötiedot pidetään suojassa, oikeellisina ja ajan tasalla ja että niitä säilytetään vain niin kauan, kuin käyttötarkoituksen kannalta on tarpeen.

Alle 13-vuotiaat

Tätä verkkosivustoa ei ole tarkoitettu tai suunniteltu alle 13-vuotiaiden lasten käyttöön. Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta tai heitä koskien. Jos olet alle 13-vuotias ja sinulla on jotakin kysyttävää tai haluat käyttää tätä sivustoa tavalla, joka vaatii henkilötietojesi lähettämistä, pyydäthän vanhempaasi tai huoltajaasi tekemään sen puolestasi.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää meitä:

  1. Toimittamaan kopion tiedoista, joita meillä on sinusta, sekä tarkempaa tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi;
  2. Korjaamaan mahdolliset virheet henkilötiedoissasi;
  3. Esittämään sinulle henkilötietosi selkeässä, yleisesti käytetyssä ja konelukuisessa muodossa, jos käsittelemme tietojasi automaation keinoin ja antamasi hyväksynnän mukaisesti (ks. yllä ”Miten käytämme tietoja?”). Voit myös pyytää meitä luovuttamaan henkilötietosi tässä muodossa kolmannelle osapuolelle, ja jos se on teknisesti mahdollista, teemme sen; sekä
  4. Poistamaan henkilötietosi tai rajoittamaan tietojen käyttöä (jos esimerkiksi mieltymyksesi muuttuvat tai et halua meidän lähettävän sinulle pyytämääsi tietoa).

Otathan meihin yhteyttä käyttämällä alla ilmoitettuja yhteystietoja, jos haluat käyttää joitakin edellä kuvatuista oikeuksistasi.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, mikäli et ole tyytyväinen siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi.

 

Näin tavoitat meidät

Jos haluat käyttää oikeuksiasi henkilötietoihisi liittyen tai jos sinulla on jotakin kysyttävää siitä, miten käytämme tietojasi, otathan meihin yhteyttä yhteystietosivumme kautta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tarkistamme tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti varmistaaksemme, että se on ajan tasalla henkilötietojesi käyttöön nähden ja noudattaa voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä oman harkintamme mukaan milloin tahansa. Päivitetty tietosuojakäytäntö julkaistaan aina verkkosivuillamme. Suosittelemme, että tarkistat tämän tietosuojakäytännön ajoittain.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy