Lediga tjänster på Hill+Knowlton Strategies
Låt oss skapa något tillsammans.

Jobbar på H+K är att vara en del av en global familj av tänkare, görare och spel-växlare. Det är mer än att producera kvalitet arbetar för några av världens främsta varumärken och företag (även om en stor del av tiden det är precis vad vi gör), det är att bygga ett ovärderligt nätverk och göra en skillnad. Det handlar om att arbeta hårt och samtidigt leva livet till fullo.

Varje dag, vårt folk visar upp sig redo för att ta sig till arbetet, och vi vill gärna tro att det är mer än bara gratis snacks. Det finns ingen typisk dag – vårt team gör allt från innehåll strategi för krishantering. Vi har varit erkänd som en av de bästa platserna att arbeta för att kvinnor och arbetande föräldrar – att erbjuda fördelar och flexibilitet för att driva branschen framåt i termer av de anställdas välbefinnande.

Jobbar på H+K är en möjlighet att arbeta med några av de smartaste, mest kreativa hjärnorna i branschen. Och om du är Skyping med en mentor i Singapore, stå skuldra vid skuldra med kollegor från hela världen på en big-budget-lansering, eller att vinna den årliga chili cook-off, bra människor och spännande möjligheter finns det gott om.

Kommunikation har inga gränser, så varför ska vi? Alla våra medarbetare är välkomna och uppmanas att besöka andra H+K kontor, och om du är intresserad, vi har ägnat överföra program för att hjälpa match intresserad personal med behov i vårt globala nätverk.

På H+K, du kommer att hjälpa till att bygga team att arbeta tillsammans, över geografiska gränser, att tänja på gränserna för vad som pr, marknadsföring och kommunikation kan göra och åstadkomma.

Aktuella lediga jobb

spinning loading animation

No jobs match the specified filters.


Page 1 /
« Return to Openings

Loading job spinning loading animation


Openings:
,
Openings:
« Return to Openings