Gambit H+K søker deg som elsker visuell historiefortelling.

Vår kreative avdeling vokser og vi er på jakt etter en grafisk designer. Vi ønsker deg som motiveres av å skape visuelle uttrykk som gjør komplekse budskap minneverdige og enkle. Hos oss vil du jobbe sammen med journalister, kreatører, politikere, tekstforfattere og rådgivere for å skape virkningsfull kommunikasjon. Vi vil gjerne snakke med deg som har blikk for det digitale, som mestrer å selge inn konsepter med enkle visuelle skisser og levere et gjennomarbeidet kvalitetsprodukt.

Hvem er vi?

Gambit Hill + Knowlton Strategies er et av Norges bredeste og beste kommunikasjonsbyråer. Vår kreative avdeling har utviklet prisvinnende kampanjer for flere av de største merkevarene i Norge. Sammen leder og produserer vi store internasjonale kampanjer og et bredt spekter av kommunikasjonstjenester for det norske markedet. Ta en titt nederst på siden for å se en smakebit av kundene, kampanjene og designet vi har laget.

Hva får du jobbe med?

Du vil jobbe med design og visuell historiefortelling på tvers av mange fagområder. Vi kan love deg en variert og lærerik hverdag der du vil hjelpe våre kunder med store og små utfordringer. Dette er et sted du vil ha stor påvirkningskraft, øke din forretningsforståelse gjennom et erfarent rådgivermiljø og engasjere små og store målgrupper. Hos oss vil du få muligheten til å fremme din egen designkompetanse, samt bygge erfaring som kreativ rådgiver.

Hva vi leter etter:

  • Designer med minimum to års relevant arbeidserfaring.
  • Dreven i digitale designkrav og brukervennlighet for mobil.
  • Kan designe til de fleste flater, men med spesiell interesse for, og erfaring med, ux/web/app-design.

Hvordan søke?

Send en e-post med kortfattet søknad, CV og arbeidsprøver til scott.allan@hkstrategies.com

Søknader leses fortløpende, siste frist er 10. mars 2019. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju og case-oppgave. Har du spørsmål kan du ringe kreative leder Scott Olav Allan på telefonnummer: 920 13 972

Her er en liten smakebit av vårt arbeid: 

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy