Søk på intern- og juniorkonsulentstillinger her: Søknadsskjema

Vil du være med å styrke et av landets ledende kommunikasjonsbyråer? Vi er på jakt etter juniorkonsulenter og interns til oppstart i løpet av 2018. 

Hvem er du?
Hverdagen i Gambit er preget av høyt tempo, og det forventes at du klarer å ha frihet under ansvar. Du er med andre ord selvgående, strukturert og i stand til å prioritere arbeidsoppgavene dine. Vi trenger deg med talent for å finne kjernen i store mengder data og dokumenter. Du må være dyktig til å formulere deg både skriftlig og muntlig, og ha en teft for det gode budskap. Dersom du også har en stå-på-vilje litt utenom det vanlige, er kreativ og liker idémyldring, kommer du til å stortrives hos oss. Vi lever i lille Norge, men verden er stor. Du bør ha interesse for det som rører seg der ute, og evne å bruke det du kan og vet om politikk, media og samfunn på en konstruktiv måte i arbeidet ditt. Du vil bli ansatt i en av våre avdelinger for markeds-, selskaps- eller samfunnskommunikasjon etter interesse og profil. Likevel vil du jobbe på tvers av hele selskapet slik at du lærer å mestre alle deler av kommunikasjonsfaget.

Hvem er vi?
Hos oss arbeider det over 60 konsulenter som representerer den bredeste kompetansen norsk næringsliv kan tilby. Noen av oss har lang fartstid fra politikk og offentlige organisasjoner, andre har bakgrunn fra markedsføring og mange har erfaring fra medieverden. Vi mener god kommunikasjon er kritisk for en virksomhets suksess. Det er et helhetlig fag som gir deg en komplett forståelse av hvordan merkevarer og selskaper bør jobbe for å bli sett, hørt, forstått og foretrukket. Innenfor samfunns- og selskapskommunikasjon bistår vi våre kunder med myndighetskontakt, endrings- og omstillingsprosesser, kriser og beredskap, finansielle transaksjoner og CSR. Innenfor markedskommunikasjon jobber vi med digitale og kreative kampanjer, PR, medierelasjoner, design og tekstproduksjon. Vi bistår både ledende norske og internasjonale selskaper og merkevarer, men også mindre aktører. I tillegg til våre norske kontorer, er vi en del av det globale selskapet Hill+Knowlton Strategies med 82 kontorer i 45 land, der EMEA-regionen ledes fra Oslo.

Når er oppstart?
Oppstart for fast juniorstilling avhenger av når kandidaten har ferdigstilt studiene. I hovedsak er vi på utkikk etter kandidater som kan starte i august 2018. I noen tilfeller ansetter vi kandidater på vårparten. Et internship er en 100 prosent stilling som normalt sett skal vare i seks uker. Vi er fleksible på når i løpet av året man legger sitt internship til.

Send oss din søknad via denne linken innen 1. oktober 2017.

I din søknad skal du: 

  • Fortelle oss hvem du er og hvorfor du skal bli vår nye kollega.
  • Velg ut noen eller noe som har en kommunikasjonsutfordring og beskriv kort hvordan du ville ha løst den.

Søknaden skal være på maksimalt én A4-side

Vedlegg: CV, vitnemål og eventuelle attester.