Karrierer hos Hill+Knowlton Strategies
La oss skape noe sammen.

Å jobbe hos oss er å være en del av en storfamilie av smarte og kreative fagfolk. Vi er siviløkonomer, designere, ingeniører, medievitere, journalister og pedagoger med en rekke forskjellige utdanninger og erfaringer. Vi representerer også en unik politisk bredde med flere tidligere politikere på laget. Noen av oss har lang erfaring fra politikk og offentlige organisasjoner, andre har lang kommersiell erfaring og mange har en bakgrunn fra media. Det vi har til felles er at vi brenner for god kommunikasjon.

Både størrelsen og bredden vår betyr at vi har kapasitet og forståelse som få kan matche. Vi har jobbet med de fleste av Norges største organisasjoner og bedrifter, og vi har vært med å utvikle mange mindre aktører. Vår lange kundeerfaring er en stabilitet og styrke som preger byrået vårt.
I Norge har vi kontorer i Oslo og Stavanger. I tillegg til vår egen størrelse er vi en del av det globale selskapet Hill+Knowlton Strategies med 82 kontorer i 45 land.

H+K er en global familie av de smarteste og mest kreative hodene i bransjen. Kommunikasjon har ingen geografiske begrensninger – og det har heller ikke vi.

Kunne du tenke deg å jobbe med oss? Vi er alltid på utkikk etter spennende kandidater. Send søknad og CV til stilling@gambit.no.Ledige stillinger nå

spinning loading animation

No jobs match the specified filters.


Page 1 /

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy