Gambit Hill+Knowlton opplever økt etterspørsel og flere spennende oppdrag på våre tjenesteområder kampanje, kreativitet og visuell kommunikasjon. Vi søker etter en grafisk designer for 6 måneders engasjement, med mulighet for fast ansettelse. Vi tror vår nye junior-designer er nyutdannet og at han/hun har lidenskap for faget. Du er initiativrik, selvgående, har stor arbeidskapasitet og en høyere mening med livet enn bare å designe bannerannonser.

Vi teller over 60 medarbeidere, alle med høy kompetanse innen et av våre tre hovedområder: Markeds-, selskaps- eller samfunnskommunikasjon. Vår størrelse og bredde gjør at vi har en kapasitet og en innsikt som få kan matche. Du vil arbeide sammen med noen av landets flinkeste kommunikatører og sektorspesialister.

På papiret blir du ansatt i vår markedsavdeling. Avdelingen består av 25 personer som jobber med alt fra strategisk rådgivning, konseptutvikling, markedskampanjer, events og innholdsproduksjon i egne, fortjente og kjøpte kanaler. Som byrå tror vi på historieformidling som utfordrer deg og får deg til å tenke nytt. Vi håper du er som oss, at du tenner på å skape historier som kundene og alle andre kan leve seg inn i.

Arbeidsoppgaver

Hos Gambit H+K vil du først og fremst løse mange produksjonsoppgaver. Jobben din vil bestå i å visualisere ferdig utformede ideer gjennom design, illustrasjon, layout, video og foto. Typiske produkter kan være brosjyrer, innhold til sosiale medier, PowerPoint-presentasjoner, infografikk og foto- eller videosnutter. Det aller viktigste er at du klarer å visualisere en ide slik at vi kan vise kundene våre hva vi mener.

 

Kvalifikasjoner

  • Du er nyutdannet fra høyskole eller universitet innen grafisk design.
  • Du har noe relevant arbeidserfaring, gjerne fra byrå.
  • Du er effektiv, kreativ og strukturert.
  • Du evner å visualisere andres ideer/konsepter.
  • Du jobber selvstendig innenfor tids- og budsjettrammer.
  • Du er en kløpper på InDesign, Photoshop og Illustrator.
  • Det er også svært viktig at du behersker PowerPoint godt da dette er noe vi benytte oss mye av.
  • Du kan lage enkle videoer som kan brukes som skisser på ideer.
  • Du kan ta bilder av god kvalitet.

 

Vi tilbyr:

Som junior-designer i Gambit H+K får du jobbe med flere av Norges største organisasjoner og bedrifter. Vi er et internasjonalt selskap med 82 kontorer i 45 land. Dette gir gode muligheter for internasjonal jobbing, læring og utvikling. I tillegg kan vi lokke med mange sosiale arrangementer for våre ansatte. Vi holder til i store og lyse lokaler ligger midt i Oslo sentrum.

Send en epost med kortfattet søknad, CV og arbeidsprøver til hanne.grobstok@hkstrategies.com.

Søknader leses fortløpende, siste frist er 15. mai 2017. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju og case-oppgave.

Har du spørsmål kan du ringe Hanne Grobstok på telefonnummer: 930 81 885.

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy