Om oss
Hill+Knowlton Strategies (H+K) er et globalt PR- og integrert kommunikasjonsbyrå.
Om Hill+Knowlton Strategies Norway

Gambit Hill+Knowlton er Norges bredeste, best integrerte og mest profesjonelle konsulentvirksomhet innen kommunikasjon. Vi teller rundt 60 medarbeidere som representerer noe av den bredeste kompetansen norsk næringsliv kan tilby. Innenfor Gambit H+K sine tre hovedområder; Markeds-, Selskaps- og Samfunnskommunikasjon jobber det mennesker med unike bakgrunner. Noen av oss har lang erfaring fra politikk og offentlige organisasjoner, andre har lang kommersiell erfaring og mange har en bakgrunn fra media.

Både størrelsen og bredden vår betyr at vi har kapasitet og forståelse som få kan matche. Vi er derfor i stand til å løse de fleste oppgaver innen kommunikasjonsfaget. Vi har jobbet med de fleste av Norges største organisasjoner og bedrifter, og vi har vært med å utvikle mange mindre aktører. Vår lange kundeerfaring er en stabilitet og styrke som preger byrået vårt. I tillegg til vår egen størrelse er vi en del av det globale Hill+ Knowlton nettverket med 82 kontorer i 45 land. Tilknyttingen til H+K setter oss i stand til å løse internasjonale kommunikasjonsutfordringer.

Hovedkontorsfunksjoner for Hill+Knowltons operasjoner i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) er lagt til Oslo og er integrert med Gambit H+K i Norge. Det gir oss globale og regionale stordriftsfordeler og spesielle muligheter til å dra inn ekstra ressurser når det er nødvendig. H+K Strategies EMEA ledes av Gambits grunnlegger og styreleder Lars Erik Grønntun.

Hill+Knowlton er en del av WPP Group plc (NASDAQ: WPPGY), et av verdens største kommunikasjonskonsern.

Kontakt:

Henrik Halvorsen, CEO

Henrik Halvorsen
CEO Gambit H+K, Senior Vice President Operations, H+K Strategies EMEA, Seniorrådgiver
Tlf: +47 22 04 82 00 / +47 90 15 83 85
E-post: henrik.halvorsen@hkstrategies.com

 Om Hill+Knowlton Strategies

Vi hjelper merker og offentlig kommunikasjon.

H+K tilbyr senior rådgiver, innsiktsfull forskning og strategisk kommunikasjon over hele verden. Med over 86 kontorer i 47 land rundt om i verden, våre team samarbeide på tvers av tidssoner , språk og kulturer for å hjelpe kunder til å ta solide beslutninger og håndverk bevisende kampanjer i dagens målbar verden.

Vi vet at det er koblet til, og hvordan.

Vi forstår hvordan publikum tenker og engasjere seg med verden, og erkjenner at det i dagens stadig koblet verden, det handler om integrert kommunikasjon. Det kan ikke lenger være bare om business-to-business eller business-to-consumer. Vi bygger hele økosystemer med menneskelig erfaring på front og senter – business-to-menneskelige integrert kommunikasjon. Og ikke bare det, vet vi at smarte merker bryr seg om å gjøre en innvirkning på verden og at deres meldinger bidra til et bredere formål.

Vi samarbeider med de beste av de beste.

Vårt firma har vært i denne bransjen i mer enn 90 år, og våre verdensklasse team av betrodde rådgivere og kreative eksperter har et vell av erfaring i å hjelpe kunder styrke merkevarer, omdømme og bunnlinje. Vi samarbeider med over 50% av Fortune Global 500-selskaper, og noen av verdens mest transformative sosiale virksomheter og teknologibedrifter i både etablerte og nye markeder. Vårt forhold til WPP – en av verdens største kommunikasjonsgrupper – gir oss en enestående global tilstedeværelse.

Vi er master fortellere, innholdsskapere + data geeks.

Vi er strukturert rundt ideer, innsikt og data. Våre cutting-edge proprietære produkter, for eksempel Singlescore ™, og Sherlock ™ sikre at vi har våre fingre på pulsen av offentlige følelser, både lokalt og over hele verden. Vår kompetanse innen eide, tjente og delte media plass beviser vi leverer troverdig, engasjerende ideer og historier som gir målbare resultater i en alltid-på verden.

Vi leverer dybde og bredde.

Vi har en dybde på kompetanse i en rekke sektorer, inkludert: Healthcare , teknologi, energi + Industri, Finans + profesjonelle tjenester, Retail + Leisure, Food + Drink og Forbruksvarer . Vårt kontor i London er hjem til vår første Senter for kreativ strategi, et globalt initiativ for å omfavne og utstyre vårt nettverk for stadig endring og utvikling medielandskap . I tillegg til Hill & Knowlton merkevare, vi også huset Group SJR, verdens ledende innholds markedsføring eksperter; Blanc & Otus, en ledende teknologi boutique; og Research + Data Insights, en best-i-klassen forskning og analyse konsulentselskapet.

Om Magnify: Vår innholdsside

Vi foredler hva publikum snakker og tenker.

Verden er i endring, og det forandrer seg fort. Det samme gjelder for offentlige følelser, trender av dagen, og samtalene holde folk engasjert, enten det er i møterommet eller rundt vannet kjøligere. Utnytte vår dype kunnskap og kompetanse, publiserer vi historier regelmessig på Magnify, som vever sammen sektor innsikt, forbrukeratferd , og utviklingen i bransjen for å holde deg i vet. Magnify er en kanal for publikum basert på våre observasjoner fra hele verden – som gir innsikt i hva publikum tenker, gjør, se, spise, deling, tro, eie, protesterer, støtte, kjøp og kjører. Vi ser det som alle fritt vilt å gå under vår linse til MAGNIFY.