Vacatures bij Hill+Knowlton Strategies
Laten we samen iets tot stand brengen.

Werken bij Hill+Knowlton Strategies betekent onderdeel zijn van een wereldwijde familie van denkers, doeners en game-changers. Het is meer dan leveren van kwaliteit in het werk voor bedrijven, waaronder een aantal van ‘ s werelds topmerken en bedrijven (alhoewel dat vaak precies is waar we mee bezig zijn). Het is bouwen van een waardevol netwerk en het verschil maken. Het is hard werken, en tegelijkertijd alles uit het leven halen wat erin zit.

Elke dag maken onze mensen zich klaar om aan het werk te gaan, in de wetenschap dat het er echt om gaat. Geen twee dagen zijn hetzelfde – onze teams doen van alles; van contentstrategie tot crisiscommunicatie. We zijn internationaal erkend als een van de beste werkgevers voor vrouwen en werkende ouders, omdat wij vooruitstrevende arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit bieden die past bij onze werknemers.

Werken bij Hill+Knowlton Strategies is een kans om te werken met de slimste en meest creatieve mensen in het vak. En of je nu gaat Skypen met een collega in Singapore, je schouder aan schouder staat met collega ‘ s uit de hele wereld bij een grootschalig  introductie-evenement, of bij het winnen van de rubberbotenrace op het zomerevent; er zijn leuke collega’s en spannende kansen in overvloed.

Communicatie kent geen grenzen, dus waarom wij wel? Al onze medewerkers zijn van harte welkom bij andere Hill+Knowlton Strategies kantoren.  Voor collega’s die naar een andere vestiging willen overstappen hebben wij een speciaal transferprogramma om te helpen in de afstemming van de wens van die collega en de behoefte binnen ons wereldwijde netwerk.

Bij Hill+Knowltn Strategies, draag je bij aan teams die samenwerken, over landsgrenzen heen en die grenzen verleggen op het gebied public relations, marketing en communicatie.

Huidige vacatures

spinning loading animation

No jobs match the specified filters.


Page 1 /
« Terug naar vacatures

Functie wordt geladen spinning loading animation


Openings:
,
Openings:
« Terug naar vacatures

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy