Over ons
Hill+Knowlton Strategies (H+K) is een wereldwijd agentschap voor public relations en geïntegreerde communicatie.
Over Hill+Knowlton Strategies Nederland

Hill+Knowlton Strategies wordt door opdrachtgevers ingeschakeld als het er echt om gaat. Ons bureau is met zijn ervaren team van specialisten als geen ander in staat om op hoog strategisch niveau te opereren en bedrijven en organisaties in de meest lastige omstandigheden te helpen. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. In deze situaties treden wij op als regisseur van beïnvloeding, gericht op het beïnvloeden van stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn. Wij doen dit via een grote verscheidenheid aan kanalen, zowel digitaal als traditioneel.

Over Hill+Knowlton Strategies

Wij helpen merken en mensen met elkaar communiceren

Hill+Knowlton Strategies biedt senior advies, inzichtelijk onderzoek en strategische communicatie over de hele wereld. Vanuit meer dan 85 kantoren in 45 landen over de hele wereld, werken onze teams samen in verschillende tijdzones, talen en culturen om klanten te helpen communicatiebeslissingen te nemen als het er écht om gaat. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises.

Wij weten dat het communicatielandschap is veranderd. En dat dit nieuwe uitdagingen en kansen biedt. Daarom zijn wij veranderd en blijven we veranderen; om klanten altijd het beste en actuele advies te geven als het er écht om gaat.

Wij weten dat de maatschappij verandert

De voortdurende verandering van de maatschappij is tegelijkertijd de grootste uitdaging en kans.

Mensen zijn vandaag veeleisender dan ooit. Ze zijn slimmer, zijn ze meer met elkaar verbonden, en ze verwachten meer van merken en organisaties.

Ze willen niet alleen weten wat je doet. Ze willen weten waar je voor staat en ze zijn bijzonder gevoelig voor snelle verschuivingen in de reputatie van het merken en organisaties.

Dit vraagt erom dat organisaties op nieuwe manieren met hen communiceren en contact maken.

Bij Hill+Knowlton Strategies begrijpen wij de voortdurende verandering van maatschappijen over de hele wereld. We kijken naar perspectieven van stakeholders met name wanneer een belangrijke beslissing genomen moet worden, door de bestuurder, over merken en over reputatie. Wij helpen onze klanten niet alleen te communiceren over wat ze doen, maar ook waar ze voor staan.

Onze gaat uit van waar u voor staat en het gedrag van mensen. Wij richten ons op het creëren van boeiende content, die mensen verbindt over owned, earned, shared en paid kanalen. Alles wat we doen, doen we op basis van inzichten en analyse en wordt door onze uitzonderlijk talent tot leven gebracht.

De beste mensen

Hill+Knowlton Strategies is al meer dan 90 jaar actief en onze teams van topadviseurs en creatieve experts hebben een schat aan ervaring opgebouwd in het helpen van klanten om merken, reputaties en resultaat te versterken. Wij werken met meer dan 50% van de Fortune Global 500 bedrijven en een aantal van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in zowel gevestigde en opkomende markten. Onze relatie met WPP – een van ’s werelds grootste communicatiegroepen – versterkt onze  ongeëvenaarde wereldwijde aanwezigheid.

Sectoren & Specialismen

We hebben een diepgaande expertise in verschillende sectoren: Financiële Dienstverlening, Energie & Petrochemie, Technologie, Welzijn & Gezondheid, Defensie & Veiligheid, Media & Entertainment, Retail en Sport. Onder Hill+Knowlton Strategies, opereren ook Group SJR, ’s werelds grootste content marketing expert; Blanc & Otus, een van de beste specialisten in de technologiesector; en Research + Data Insights één van de beste bureaus op het gebied van data-analyse.

Meer dan communicatieadviseurs

Ons internationale team zet verschillende specialisten aan tafel, van voormalig journalisten, scriptschrijvers, beleidsadviseurs, regisseurs, animators tot gedrags- en datawetenschappers. We zijn continue op zoek naar nieuw en ander talent.

 

Over Magnify: Onze contentsite

Magnify: waarover over gesproken wordt en waar mensen aan denken

De wereld is snel aan het veranderen. Dat geldt ook voor de ublieke opinie, de trends van de dag, en de onderwerpen die mensen bezighouden, of dat nu in de vergaderzaal, op het terras, thuis of bij de waterkoeler op kantoor is. Vanuit onze brede kennis en expertise, publiceren we regelmatig verhalen over actuele ontwikkelingen, sector inzichten en inzichten in consumentengedrag, zodat u op de hoogte blijft. Magnify legt verbinding met mensen op basis van onze waarnemingen uit de hele wereld – het biedt inzicht in wat mensen denken, doen, bekijken, eten, delen, geloven, bezitten, protesteren, steunen, kopen en hoe zij zich bewegen . Wij vinden dit alles bijzonder genoeg om uit te lichten in Magnify.