Over ons
Hill+Knowlton Strategies (H+K) is een toonaangevend wereldwijd communicatieadviesbureau.
Over Hill+Knowlton Strategies Nederland

Hill+Knowlton Strategies wordt door opdrachtgevers ingeschakeld als het er echt om gaat. Ons bureau is met zijn ervaren team van specialisten als geen ander in staat om op hoog strategisch niveau te opereren en bedrijven en organisaties in de meest lastige omstandigheden te helpen. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. In deze situaties treden wij op als regisseur van beïnvloeding, gericht op het beïnvloeden van stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn. Wij doen dit via een grote verscheidenheid aan kanalen, zowel digitaal als traditioneel.

Over Hill+Knowlton Strategies

De beste mensen

Hill+Knowlton Strategies is al meer dan 90 jaar actief en onze teams van topadviseurs en creatieve experts hebben een schat aan ervaring opgebouwd in het helpen van klanten om merken, reputaties en resultaat te versterken. Wij werken met meer dan 50% van de Fortune Global 500 bedrijven en een aantal van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in zowel gevestigde en opkomende markten. Onze relatie met WPP – een van ’s werelds grootste communicatiegroepen – versterkt onze  ongeëvenaarde wereldwijde aanwezigheid.

Sectoren & Specialismen

We hebben een diepgaande expertise in verschillende sectoren: Financiële Dienstverlening, Energie & Petrochemie, Technologie, Welzijn & Gezondheid, Defensie & Veiligheid, Media & Entertainment, Retail en Sport. Onder Hill+Knowlton Strategies, opereren ook Group SJR, ’s werelds grootste content marketing expert; Blanc & Otus, een van de beste specialisten in de technologiesector; en Research + Data Insights één van de beste bureaus op het gebied van data-analyse.

Meer dan communicatieadviseurs

Ons internationale team zet verschillende specialisten aan tafel, van voormalig journalisten, scriptschrijvers, beleidsadviseurs, regisseurs, animators tot gedrags- en datawetenschappers. We zijn continue op zoek naar nieuw en ander talent.

 

Over Magnify: Onze contentsite