Hill+Knowlton Strategies

Rekrytoinnin tietosuojakäytäntö

 

Tietosuojakäytäntö – www.hkstrategies.com-verkkosivusto

Me Hill+Knowlton Strategiesilla olemme sitoutuneet varmistamaan, että henkilötietosi ovat suojassa eikä niitä käytetä väärin.

Tietosuojakäytäntömme kertoo, mitä henkilötietoja keräämme, miksi keräämme niitä, miten käytämme niitä, miten voit hallita henkilötietojesi käyttöä sekä millä keinoin suojaamme yksityisyyttäsi. Käytäntömme koskee henkilötietoja, joita keräämme [urasivumme] kautta, sekä kaikkia työhakemuksia, jotka saamme urasivumme kautta.

Jakamalla henkilökohtaisia tietojasi kanssamme ja jatkamalla urasivumme käyttöä vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät tietosuojakäytännön ehdot. Otamme vastuun sinulta keräämistämme henkilötiedoista, ja pyrimme läpinäkyvyyteen tietojesi käsittelyssä sekä antamaan sinulle päätösvallan tietojen käytöstä.

Tässä tietosuojakäytännössä ilmaukset ”H+K” tai ”me” viittaavat Hill+Knowlton Strategiesiin, joka tarjoaa käyttöösi H+K:n urasivun.

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita liittyen tämän tietosuojakäytännön mihin tahansa kohtaan tai H+K:n tapaan käyttää tietojasi, ota sähköpostitse yhteyttä tietosuojatiimiimme [yhteystietosivumme]kautta.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Tärkeimmät syymme henkilötietojesi keräämiseen ovat, että voimme tarjota sinulle pyytämiäsi tietoja tai palveluita muun muassa meille osoittamiisi työhakemuksiin liittyen ja että voimme tarjota ja parantaa palvelua, tuotteita ja kokemuksia, joita sinä ja H+K:n urasivun käyttäjät, työnhakijat ja työntekijät meiltä odottavat.

Keräämme sinulta henkilötietoja monin tavoin: voit jakaa tietoja kanssamme tai voimme kerätä tietoja muilla tavoin. Tässä osiossa kuvaamme erilaiset tavat, joilla keräämme sinulta henkilötietoja, sekä joitakin niistä tavoista, joilla tietoja käytämme. Tarkempaa tietoa henkilötietojesi käytöstä löydät osiosta ”Miten käytämme henkilötietojasi?”.

Tiedot, joita jaat kanssamme

Keräämme henkilötietoja, joita jaat kanssamme rekisteröityessäsi, ottaessasi meihin yhteyttä tai asioidessasi kanssamme verkkosivujemme kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai muilla tavoin. Voit valita olla jakamatta joitakin tietojasi tai pyytää, että aiemmin jakamiasi tietoja poistetaan. Jos teet niin, et välttämättä pysty täysin hyödyntämään uramahdollisuuksia Hill+Knowlton Strategiesilla tai edistämään työhakemustasi.

Voit antaa meille tietojasi esimerkiksi kun otat meihin yhteyttä koskien työmahdollisuutta H+K:lla tai lataat CV:n, ansioluettelon tai muuta uratietoa sivuillemme.

Verkkosivuillamme ilmoitettujen työpaikkojen hakeminen edellyttää rekisteröitymistä sekä perusyhteystietojen antamista. Tyypillisiä jaettavia tietoja ovat: nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, työhistoriasi (yleisimmin CV:n muodossa) sekä mitkä tahansa muut henkilökohtaiset tiedot, jotka sisältyvät asiointiisi H+K:n kanssa. Saatamme myös pyytää lisätietoja, jotka auttavat meitä rekrytointiprosessissamme, ja siinä tapauksessa, että tarjoamme sinulle työtä.

Evästeet

Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäksemme sinusta muita kuin henkilön yksilöiviä tietoja ja mukauttaaksemme urasivujen käyttöäsi. Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jollaisia jotkin verkkosivustot tallentavat kiintolevyllesi, kun käyt näillä sivuilla. Saatamme käyttää myös jäljitteitä, läpinäkyviä GIF-kuvia ja vastaavia tekniikoita, jotka keräävät samankaltaisia tietoja kuin evästeet. Evästetiedosto voi sisältää monenlaista tietoa, mukaan lukien käyttäjätunnuksen, joka seuraa sivuja, joilla olet vieraillut.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet oletusarvoisesti. Voit kuitenkin asettaa selaimesi torjumaan kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun evästeitä lähetetään, tai voit tyhjentää selaimesi evästeistä silloin tällöin. (Voit tarvittaessa katsoa neuvoa selainsovelluksesi ohjeosiosta.) Jos päätät torjua kaikki evästeet tai kieltäydyt hyväksymästä evästettä, et ehkä pysty hyödyntämään urasivujen kaikkia ominaisuuksia.

Jos käyt muilla yhtiömme verkkosivuilla, evästeitä voidaan käyttää kunkin sivuston tietosuojakäytännön mukaisesti, joten sivustojen tietosuojakäytännöt on hyvä tarkistaa.

Miten käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi tietoja ja palveluita, mukaan lukien hakemuksesi säilyttäminen H+K:lla, sekä tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelua, tuotteita ja kokemuksia joita sinä ja H+K:n urasivun käyttäjät, työnhakijat ja työntekijät meiltä odottavat.

Saatamme jakaa henkilötietojasi muiden H+K:n verkostoon kuuluvien yritysten kanssa, ja koska olemme globaali yhtiö, henkilötietojasi saatetaan siirtää yhden oikeusjärjestelmän piiristä toiseen. Kun teemme tällaisia siirtoja, noudatamme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä, esimerkiksi käyttämällä mallisopimuslausekkeita, kun tietoja siirretään Euroopan talousalueella sijaitsevasta H+K:n toimistosta H+K:n Yhdysvalloissa sijaitsevaan toimistoon.

Antamalla meille henkilötietojasi suostut tietojesi siirtämiseen, tallentamiseen ja käsittelyyn edellä kuvatulla tavalla.

Jaamme henkilötietojasi tiettyjen kolmansien osapuolien kanssa, jotka tarjoavat palveluita puolestamme. Heillä on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat näiden palveluiden toteuttamiseen. Heiltä edellytetään, että henkilötietosi pysyvät luottamuksellisina ja niitä ei käytetä muihin kuin pyytämiimme tarkoituksiin ja aina tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tiedot, jotka jaat kanssamme

Käytämme jakamiasi henkilötietoja seuraavin tavoin:

  • Vastataksemme kyselyihisi ja pyyntöihisi;
  • Asioidaksemme kanssasi;
  • Toimittaaksemme sinulle tietoja H+K-hakemuksestasi;
  • Tarjotaksemme palveluja ja tukea tekemääsi hakemukseen liittyen;
  • Helpottaaksemme H+K:lle tekemiesi hakemusten käsittelyä;
  • Tiedottaaksemme sinua muutoksista Hill+Knowlton Strategiesin käytännöissä ja ehdoissa sekä muista asioista, joista meidän tarvitsee sinulle kertoa; ja
  • Jos olet pyytänyt saada meiltä tietoa työmahdollisuuksista H+K:lla, voimme ottaa sinuun ajoittain yhteyttä ja kertoa näistä mahdollisuuksista enintään viiden vuoden ajan.

Yhteydenotot sinuun tulevaisuudessa

Ilmoitamme sinulle pyynnöstäsi työmahdollisuuksista H+K:lla enintään viiden vuoden ajan. Voimme olla sinuun yhteydessä eri tavoin, mukaan lukien sähköpostitse, tekstiviestein, sosiaalisen median kautta ja puhelimitse, mutta vain mikäli haluat meidän tekevän niin.

Jos haluat lisätietoa siitä, miten jaamme henkilötietojasi, ota sähköpostitse yhteyttä tietosuojatiimiimme [yhteystietosivumme]kautta.

Linkit kolmansien osapuolten verkkosivuille

Sivuiltamme saattaa löytyä linkkejä muihin verkkosivustoihin, joita H+K ei ylläpidä eikä hallinnoi.

Meillä ei ole valtaa emmekä ole vastuussa näiden sivujen sisällöistä tai siitä, miten niistä vastuussa olevat kolmannet osapuolet keräävät ja käyttävät henkilötietojasi. Emme tue tai edusta kolmansien osapuolten verkkosivustoja.

Kolmansien osapuolten verkkosivuilla on omat tietosuojakäytäntönsä, jotka kuvaavat, miten ne käyttävät ja jakavat henkilötietojasi. Näihin käytäntöihin kannattaa tutustua huolella ennen sivustojen käyttöä varmistaaksesi, että henkilötietojasi kerätään ja jaetaan hyväksymälläsi tavalla.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme käyttää niitä tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin, ja niin kauan kuin meidän tulee niitä lain mukaan säilyttää. Kun saamme työhakemuksen, säilytämme tietosi siltä varalta, että työpaikkoja aukeaa lisää. Säilytämme tietojasi kuitenkin vain rajoitetun ajan ja tietosi poistetaan viiden vuoden jälkeen, mikäli et ole ollut meihin yhteydessä tuona aikana.

Muutoksista ilmoittaminen

Jos mikä tahansa H+K:lle luovuttamistasi tiedoista muuttuu, jos siis esimerkiksi vaihdat sähköpostiosoitetta, nimeä tai postiosoitetta, voit päivittää, muuttaa tai poistaa tietojasi kirjautumalla sisään tiliisi tai pyytää meitä tekemään muutokset lähettämällä pyynnön [urasivumme] kautta.

Sinulla on oikeus tarkastella, päivittää ja muuttaa meillä sinusta olevia henkilötietoja. Voit myös pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi tai rajoittamaan niiden käyttöä.

Jos laki maassasi sallii meidän määrätä maksun siitä, että pääset käsittelemään tietojasi, ilmoitamme sinulle tästä vastatessamme pyyntöösi.

Jos haluat tarkastella, päivittää tai muuttaa henkilötietojasi tai jos haluat meidän poistavan henkilötietoja, joita meillä sinusta on, tai rajoittavan niiden käyttöä, otathan meihin sähköpostitse yhteyttä [yhteystietosivumme]kautta.

Miten suojaamme henkilötietojasi?

Suojaamme henkilötietojasi ja yksityisyyttäsi käyttämällä soveltuvia teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä, mukaan lukien salausta, ja tarkistamme käytettävät menetelmät säännöllisesti. Suojaamme henkilötietojasi käyttämällä fyysisten ja tietoteknisten turvallisuusjärjestelmien yhdistelmää. Sen sisältämä pääsynvalvonta rajoittaa ja ohjaa tapaa, jolla henkilötietojasi ja dataasi prosessoidaan, hallitaan ja käsitellään. Emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta, mutta sitoudumme tekemään kaikki kohtuudella vaadittavissa olevat toimet sen eteen.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tarkistamme ja päivitämme tätä käytäntöä ajoittain ja merkitsemme alle ajankohdan, jolloin sitä on viimeksi päivitetty.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita tai haluat tehdä valituksen H+K Strategiesin tavasta käyttää tietojasi, ota sähköpostitse yhteyttä tietosuojatiimiimme.

Voit ottaa tietosuojatiimiimme yhteyttä milloin tahansa [yhteystietosivumme]kautta. Vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.

Päivitetty toukokuussa 2018

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy