Hill+Knowlton Strategies -työpaikat
Luodaan yhdessä.

Meillä Hill+Knowlton Strategiesilla olet osa maailmanlaajuista perhettä. Meiltä löytyy niin ajattelijoita, tekijöitä, suunnittelijoita, strategeja, uudistajia, kuin mullistajiakin. Meillä työskentely on paljon enemmän kuin vain yhteistyötä kiinnostavimpien yritysten, järjestöjen ja brändien kanssa (vaikka iso osa työstämme onkin sitä), se on korvaamattoman verkoston rakentamista ja muutoksen aikaansaamista. Se on kovaa työtä, mutta samalla elämän elämistä täysillä.

Hillarilla tulemme töihin joka päivä innoissamme uusista haasteista, ja se ei johdu vain ilmaisista hedelmistä. Meillä ei ole tavallisia päiviä eikä tylsiä hetkiä, sillä teemme kaikkea sisältöstrategioista kriisiviestintään. Olemme silti joustava työpaikka, ja meillä ei tarvitse jättää treenejä tai lasten harrastuksia välistä.

Me tarjoamme mahdollisuuden päästä  tekemään töitä alan fiksuimpien ja luovimpien ihmisten kanssa. Olitpa Skype-puhelussa mentorisi kanssa Singaporeen, kansainvälisen työtiimisi kanssa ison budjetin lanseeraustapahtumassa tai voittamassa vuotuista kokkauskisaa, tapaat varmasti huipputyyppejä.

Viestinnällä ei ole rajoja, joten miksi meilläkään olisi? Kaikki työntekijämme ovat tervetulleita milloin vain käymään toimistoissamme ympäri maailman. Meillä on myös vaihto-ohjelmia, joissa työntekijämme pääsevät kokeilemaan töitä vaikkapa maapallon toisella puolella.

H+K tarjoaa vauhdikkaan ja kiinnostavan työn hyvässä porukassa. Meillä pääset kokeilemaan ja näyttämään, mitä kaikkea viestinnällä, markkinoinnilla ja vaikuttajaviestinnällä voikaan saada aikaan.

Huomisen uutiset ovat tänään pöydällämme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Martina Andersin
rekry@hkstrategies.fi

Avoimet työpaikat tällä hetkellä

spinning loading animation

No jobs match the specified filters.


Page 1 /
« Palaa avoimiin työpaikkoihin

Lataa työtarjousta spinning loading animation


Openings:
,
Openings:
« Palaa avoimiin työpaikkoihin

Privacy Policy

We have updated our Privacy Notice for this website. Please click below to review.

View Privacy Policy